Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2013 20:52 - ВИДОВЕТЕ ЧАСОВНИЦИ
Автор: chasovnitzi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 914 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Днес много хора носят часовници не толкова от необходимостта им да следят времето, колкото от нуждата да изглеждат изискано и модно. Часовника днес е вид аксесоар, които има многофункционално предназначение. По часовника на човек може да се определи стила и положението му. Освен това той говори за класата, интересите и привичките на притежателя му. 
  Днес повечето хора наблягат на визията, марката и модела на часовника си. Освен качеството и основно негово предназначение да показва времето, съвременният часовник има редица други функции. Много от мъжете държат часовника на ръката им да има хронометър, барометър, календар и т. н. 
Пазара в наши дни изобилства от богата гама ръчни часовници, че дори избора ви много може да се затрудни, ако нямате необходимата компетенция и нагласа, какво именно търсите. 
Стила и функциите на даден часовник са безчет. Затова преди да тръгнете в лутане по магазините за часовници е добре да проучите кои са най-новите модни тенденции, да прецените, от какво се нуждаете и за къде ще ползвате часовника си, дали той ще бъде постоянно и неотлъчно на ръката ви или само в определени моменти. 
Много от часовниците се предлагат за специални хора. Такива са например часовниците за спортисти, които освен обичаните екстри са водоустойчиви, имат хронометър, барометър, таймер, второ часово време и т.н. За стандартния тип спортен часовник е характерна функцията за измерване на пулса, функция за отмерване на изгорени калории, отброяване на време при изминати определени километри и други.
Има часовници, които предлагат екстри като таймер, който отмерва етапи за регати, потапяне в различни дълбочини, измерване на температурите на вода, въздух и т.н. Сред най-актуалните часовници се нарежда led часовника. Той е предпочитан сред голяма част от аудиторията. Харесва се както на малки, така и на големи те предлагат също изобилие от модели и екстри. 
Видовете часовници днес са твърде много, за да успеем да ги поберем в няколко реда. Важното е, когато решите да купувате своя часовник да прецените именно, от какво се нуждаете. Много хора предпочитат часовника да им служи само като аксесоар, който да допълва по елегантен начин визията им. Обикновено те се изработват от скъпи метали като сребро, злато и платина и струват безусловни суми, но пък са гордост за притежателите им.
Младежите харесват силиконовите модели часовници. Те са не само удобни и спортни, но и перфектно се съчетават с цялостното им излъчване.



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chasovnitzi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 31010
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930