Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2013 22:48 - ЧАСОВНИК И ЦВЕТЕ ЗА ЛЮБИМАТА
Автор: chasovnitzi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 904 Коментари: 0 Гласове:
0



image

С наближаването на всеки следващ празник започваме да се питаме, какъв подарък да изберем този път за близките си. Понякога забързани и натоварени в ежедневието, почти не ни остават възможности, в които да мислим за идеите за перфектния подарък, който би зарадвал любимите ни хора. Сега е момента да изберем най-подходящия подарък за задаващите се празници, а какъв да е той ще споменем в следващите няколко реда.

Ако избирате подарък за „Свети Валентин“ трябва да подберете, това, което най-много ще се хареса на половината ви, но освен това ще и напомня за Вас. Искате да сте практични и оригинални, а това не винаги се получава. Добри идеи за дамите са цветята, козметиката, бельото, парфюмите, но не можем да отречем, че няма дама на света, която да не се разтопи пред вида на бижу.

Нашата идея за бижу е предложение, в което ще съчетаете полезната с приятна веща, а една такава комбинация може да е красив марков часовник, отрупан с множество камъни. Какво по-мило, красиво и изискано предложение за деня на влюбените. С марковдамски часовник, вие ще затвърдите и нежната си половинка, колко много държите на нея, как искате тя да е винаги стилна, изискана и прелестна, и ще и помогнете да е винаги точна, било то в срещите, у дома или на работата.

Подаръка дамски часовник, тип бижу е добър вариант и за предстоящият „8-ми март“. Дамите обичат да са елегантни и да показват новите си придобивки. Защо да не направите този подарък. Така жената до вас ще може да носи бижуто часовниквинаги на нежната си китка и да изглежда още по прекрасна. Дайте това щастие на вашата дама, като подарите красив марков часовник.

Помнете всеки празник за жените е свързан с две неща, а това са цветята и самият подарък. Не пропускайте да изберете прелестен букет от любимите на вашата дама на сърцето рози, орхидеи, хризантеми или какви харесва цветя. Аранжирани с красива панделка и изящна кутия, в която да е поставен основния подарък, в случая бижуто часовник, ще накарат половинката ви да се разтопи и още по-силно да ви заобича. Донесете много щастие и незабравими мигове на половинката си с една малка кутийка, чието съдържание крие времето.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: chasovnitzi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 31026
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930